u-chernihovi-cholovik-pryishov-do-kolyshnoi-u-hurtozhytok-i-pohrozhuvav-pidirvaty-hranatu-politsiia

У Чернігові чоловік прийшов до колишньої у гуртожиток і погрожував підірвати гранату - поліція

 • 8562 переглядiв

36-річний чоловік прийшов до гуртожитку, де живе його колишня дівчина, і погрожував підірвати гранату. Спецпризначенці затримали зловмисника, вилучивши у нього бойову гранату Ф-1.

У Чернігові чоловік прийшов до гуртожитку, де мешкає його колишня дівчина, та погрожував підірвати гранату, спецпризначенці його затримали, повідомили у ГУНП у Чернігівській області, пише УНН.

Деталі

"36-річний місцевий мешканець прийшов до гуртожитку, де мешкає його колишня дівчина, та погрожував підірвати боєприпас. Поліцейські вилучили гранату та направили на експертизу", - повідомили у поліції.

Як зазначається, інцидент стався 1 серпня близько 17:00. "До поліції надійшло повідомлення від мешканки гуртожитку в Чернігові про те, що нетверезий чоловік з гранатою у руках погрожує вбивством їй та дочці", - зазначили правоохоронці.

На місце прибули спецпризначенці, вдалося запобігти загрозі вибуху – зловмисника затримали та вилучили у нього небезпечний боєприпас. Попередньо, це бойова граната Ф-1. Поліцейські встановлюють походження гранати.

"Під час перевірки порушника на стан сп’яніння прилад Драгер показав 2,15 проміле", - ідеться у повідомленні.

За цим фактом розслідують кримінальні провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством) та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання, за скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У Хмельницькому чоловік погрожував підірвати на вулиці гранату, його арештували - прокуратура01.08.24, 13:59

Популярні

Новини по темі

Вибухи в Сумах: в ОВА повідомили про успішну роботу ППО

 • 89095 переглядiв

В Одесі чутно вибухи - мер

 • 29919 переглядiв

росіяни влучили по садку у Золочеві на Харківщині

 • 27030 переглядiв

Зеленський призначив очільника Сумської РДА

 • 19954 переглядiв