ukenru
u-berdyansku-stalasya-dtp-za-uchastyu-netverezogo-viyskovogo-ye-postrazhdali

У Бердянську сталася ДТП за участю нетверезого військового, є постраждалі

 • 20198 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Учора в Бердянській області 21-річний нетверезий військовослужбовець потрапив у ДТП. У результаті аварії постраждав водій та пасажир, інформує УНН із посиланням на офіційний сайт Національної поліції.

Деталі

У селі Новопетрівка автомобіль Фольксваген з'їхав із проїзної частини та зіткнувся з деревами обабіч дороги.

Правоохоронці повідомили, що водій іномарки — 21-річний контрактний військовослужбовець, який за кермом був нетверезим. У його крові виявлено 2,3 проміле алкоголю. На заокругленні дороги він не впорався із керуванням. Машину занесло за межі проїзної частини, унаслідок чого вона зіткнулася з двома деревами.

В автомобілі перебував пасажир —50-річний чоловік, теж військовий. Разом із хлопцем він дістав тілесні ушкодження. Постраждалих госпіталізували до міської лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали водія і наразі вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо

У Києві дівчина загинула у кареті швидкої через ДТП, що було спричинено п'яним водієм.

Нічна “автотроща” сталася неподалік моста Метро з причин недотримання швидкісного режиму між трьома автомобілями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП