ukenru
twitter-vviv-dodatkovi-obmezhennya-naperedodni-viboriv-u-ssha

Twitter ввів додаткові обмеження напередодні виборів у США

 • 11136 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Керівництво американської компанії Twitter, яка володіє однойменною соціальною мережею, посилило свою політику щодо дезінформації напередодні президентських виборів у США. Відповідна заява була опублікована у п’ятницю на сайті компанії, передає УНН.

Так, керівництво соціальної мережі заборонить користувачам Twitter, у тому числі безпосередньо пов’язаним з виборами, оголошувати перемогу кандидата до моменту оголошення про це в офіційних джерелах чи авторитетних ЗМІ. Повідомлення з непідтвердженими даними будуть позначені відповідним чином.

Твіти, які, на думку служб соціального захисту, будуть містити спроби втручання, в тому числі із застосуванням насильства, будуть вилучені з платформи під час голосування та підрахунку голосів. Крім того, керівництво Twitter тимчасово заморозить можливість ставити "лайки", робити "ретвіти" та відповідати на дописи політиків та користувачів, що мають щонайменше 100 тисяч підписників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter позначив приміткою про дезінформацію публікацію Трампа

Наступні загальні вибори в США відбудуться 3 листопада. Кандидат у президенти від демократів Джозеф Байден та чинний республіканець Дональд Трамп балотуються у президенти. Також будуть обрані віце-президент, усі 435 членів Палати представників та третина Сенату Конгресу, губернатори 13 штатів та територій.

Напередодні у США були скасовані другі телевізійні дебати головних кандидатів в президенти країни — чинного глави Білого дому, республіканця Дональда Трампа, і демократа Джозефа Байдена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив, що вибори в США сфальсифіковані: 50 тис. осіб отримали помилкові бюлетені

Українські Національні Новини

Новини Світу