turechchyna-skasuvala-bezvizovyi-rezhym-dlia-hromadian-tadzhykystanu

Туреччина скасувала безвізовий режим для громадян Таджикистану

 • 37208 переглядiв

Туреччина скасувала безвізовий режим для громадян Таджикистану, вимагаючи від них отримання віз для в'їзду до Туреччини з 20 квітня.

Туреччина скасувала безвізовий режим для громадян Таджикистану. Про це повідомили в офісі президента Туреччини, передає УНН.

Деталі

7 квітня в Міністерстві закордонних справ Таджикистану підтвердили отримання від Анкари офіційного повідомлення. За повідомленням, візовий режим для громадян Таджикистану, які мають звичайні закордонні паспорти, почне діяти з 20 квітня. Поки що незрозуміло, чи зможуть таджикистанці отримувати візу після прильоту до Туреччини на кордоні, чи повинні звертатися за нею до посольства.

У МЗС Таджикистану заявили, що Анкара офіційно не повідомляла Душанбе про свій план скасувати безвізовий режим, який діяв з 2018 року і дозволяв громадянам Таджикистану перебувати в Туреччині до 90 днів без візи.

У МЗС також заявили, що можуть вжити заходів у відповідь на основі принципу взаємності, а також рекомендували громадянам не використовувати Туреччину для поїздок транзитом.

У Стамбулі затримали громадян Таджикистану та Киргизії за підозрою у підготовці теракту02.04.24, 00:22

Популярні

Новини по темі

Ракети Taurus полегшили б наше життя - Буданов

 • 74826 переглядiв