ukenru
turechchina-yegipet-i-dominikana-ekspert-rozpoviv-kudi-zaraz-yide-ukrayinskiy-turist

Туреччина, Єгипет і Домінікана: експерт розповів, куди зараз їде український турист

 • 45873 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Найбільшою популярністю в українських туристів зараз користуються Туреччина, Єгипет і Домініканська Республіка. Про це в коментарі УНН сказав президент Української асоціації туристичних агентств України Антон Рудич.

"Закінчується Туреччина, триває Єгипет з деякими складнощами. Є рейси в Домінікану і ще є кілька напрямків, куди можна полетіти ... У принципі, достатня кількість їде. Ми фіксували десь місяць назад, це було на рівні 50-60% від минулого року", - сказав Антон Рудич, відповідаючи на питання, в які країни спостерігається попит на відпочинок.

Він зазначив, що для українців немає обмежень на поїздки в інші країни, крім країн Європи.

"Туди не пускають, зрозуміло, не тільки Україну, але і всіх інших. Найпростіше зараз - це до Єгипту. Хоча там є складнощі з тестами, але їх треба правильно проходити, в Україні. Треба цікавитися у турагентства, тому що все відносно змінюється. Єгипет - це найбільш зараз такий от варіант. Зараз підняли, звичайно, рейс на Домінікану, за дуже вигідними цінами. Ну, вигідним з точки зору Домінікани. Але туди і летіти далеко", - зазначив експерт.

За його словами, все змінюється дуже динамічно, тому потрібно цікавитися актуальною інформацією, оскільки вона швидко застаріває.

Нагадаємо, через коронакризу деякі турагентства закрилися назавжди.

Також нагадаємо, що в липні українці стали купувати тури за кордон - у "відкриті" країни, продаж турів зріс на 60% від рівня минулого року і продовжував зростати.

Відзначимо, що в Міністерстві охорони здоров'я оновили список країн "зеленої" зони, в нього входять 149 країн. У "червоній" зоні опинилися 44 країни.

Українські Національні Новини

Суспільство