tsina-bitkoina-zrosla-na-2percent-ale-vidnovlennia-kryptovaliut-spovilniuietsia

Ціна біткоїна зросла на 2%, але відновлення криптовалют сповільнюється

 • 25468 переглядiв

Біткоїн зріс до $56 952, продовжуючи відновлення після падіння. Загальне зростання криптовалют сповільнилося через економічні фактори та регуляторну невизначеність у США.

Ціна біткойна зросла у середу, продовжуючи позитивний тренд після падіння. Хоча і настрої дещо покращилися, ознаки того, що відновлення криптовалюти втрачає силу, залишаються.

Про це повідомляє Investing, пише УНН.

Ця тенденція також позначилася на ширшому спектрі криптовалют, де зростання зменшилося порівняно з попередньою сесією, через триваючий вплив рецесії в США, підвищення процентних ставок в Японії та напруженість на Близькому Сході, що продовжує тиснути на інвесторські настрої.

Біткоїн зріс на 1,9% 56 952,4 доларів, а в понеділок ціна впала до 49 000 доларів, але згодом відновилась.Відновлення біткоїна залишається нестійким, і ринок чекає на подальші позитивні сигнали. Після відновлення на 4% у вівторок, зростання темпів найбільшої у світі криптовалюти сповільнилося.

Ціна токена все ще залишається нижче за рівень, до якого вона опустилася перед понеділковим падінням, оскільки крипторинки також відчувають наслідки потенційного масового розпродажу урядом США і зниження активності на ринку криптовалютних деривативів.Загалом настрій на ринках залишається обережним через ризикоаверсію, що призвела до масового відтоку коштів з криптовалютних біржових фондів минулого тижня.

Очікування на покращення регуляторного середовища у США також знижуються на тлі президентських перегонів 2024 року.На криптовалютному ринку ціни залишаються нестабільними. В середу загальне відновлення криптовалют сповільнилося. Ether впав на 0,7% до 2 504,90 доларів, а XRP знизився на 0,4%. Водночас ADA та SOL показали зростання на 1,3% та 7,2% відповідно. Серед мем-токенів DOGE впав на 0,9%, а SHIB втратив 1,4%.

Нагадаємо

Вчора, 6 серпня ціна біткойна виросла разом з іншими ризиковими активами, які оговтувалися після значних падінь під час попередньої сесії, коли ця найбільша криптовалюта світу опустилася до свого понад п'ятимісячного мінімуму. 

Популярні

Новини по темі

На Вінниччині вночі знищили два ворожі дрони

 • 22732 переглядiв

Курс валют на 7 серпня: гривня продовжує зміцнюватися

 • 18909 переглядiв

Бенксі створив дві нові роботи за два дні

 • 12678 переглядiв