ukenru
tsentr-viyskovo-pravovikh-doslidzhen-rosiya-bilshe-ne-zmozhe-viroblyati-giperzvukovi-raketi-kinzhal

Центр військово-правових досліджень: росія більше не зможе виробляти "гіперзвукові" ракети "Кинжал"

 • 324198 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко заявив, що російська федерація позбавлена можливості продовжувати програми виробництва сучасного озброєння такі, як "Кинжал". Про це Мусієнко повідомив в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата 

"Виробляти сучасні ракети чи модернізувати існуючі росія позбавлена таких можливостей. Тому що, якщо російський оборонно-промисловий комплекс мав і раніше проблеми, заборгованості перед банками, невиконання, доречі, оборонного замовлення в росії ще в 2018-19 роках, то зараз, після того, як Захід запроваджує додаткові санкції саме проти сектору оборонної промисловості рф, вони фактично позбавляються доступу до ключових елементів, які необхідні для модернізації та виробництва сучасного озброєння", - заявив Мусієнко.

Також він наголосив, що з російськими окупантами навіть не хочуть мати справу Азійські країни, з якими рф намагалась встановити контакти.

"На сьогодні можна сказати, що, скажімо так, комплектуючих, сировини і необхідних елементів для того, щоб продовжувати такі програми як з "Кинжалом", з іншими подібними, гіперзвуковою зброєю тощо, росія фактично позбавлена. З ними навіть не хочуть мати справу Азійські країни, з якими рф намагалась встановити контакти. Тому для нас це позитивний сигнал в тому сенсі, що як и там не було, але технологій та можливостей для виробництва для поповнення своїх арсеналів в них все зменшується і зменшується", - додав керівник Центру військово-правових досліджень.

Нагадаємо 

Американські офіційні особи підтвердили, що росія запустила гіперзвукові ракети проти України, що стало першим відомим використанням таких ракет у бою.

Українські Національні Новини

Суспільство