tsentr-odesy-bez-vody-cherez-proryv-vodoprovodu

Центр Одеси без води через прорив водопроводу

 • 13997 переглядiв

У центрі Одеси стався прорив водопроводу, що призвело до відключення водопостачання. Комунальні служби працюють над усуненням аварії та відновленням подачі води в постраждалі райони міста.

В Одесі через аварію у трьох центральних районах припинено водопостачання, наслідки мають бути усунені до 12:00 п'ятниці, повідомив мер міста Геннадій Труханов.

"У зв'язку з аварійним проривом водопроводу без водопостачання залишаються мешканці Приморського району (включаючи центральну частину міста) та деякі прилеглі до Приморського району вулиці, Хаджибейського та Київського районів (там можливе зниження тиску)", - написав він у Телеграм-каналі.

Труханов зазначив, що проведено розкопку на місці аварії та виявлено пошкодження чавунної водопровідної труби значного діаметру. За його словами, чавунні труби вразливіші до температурних перепадів, а також їх важче і довше ремонтувати.

До ремонтних робіт, за інформацією мера, залучено всіх бригад аварійних служб "Інфоксводоканалу", які працюватимуть цілодобово.

"З огляду на технологічні особливості та складність ремонтних робіт, орієнтовний час відновлення водопостачання – до 12:00 19 липня", - написав Труханов.

Лілія Подоляк

УНН-Одеса

    Популярні

    Новини по темі

    Центр Одеси без води через прорив водопроводу

     • 13997 переглядiв

    Держдеп відреагував на нові ядерні погрози Росії

     • 33730 переглядiв

    Мішель привітав переобрання фон дер Ляйєн

     • 94076 переглядiв