tse-durist-lukashenko-pro-tverdzhennia-shcho-rf-mozhe-napasty-na-nato

Це дурість: лукашенко про твердження, що рф може напасти на НАТО

 • 25916 переглядiв

лукашенко відкинув ідею нападу росії на НАТО як "нісенітницю", наголосивши на необхідності зосередитися на поточних проблемах, а не на нових. Він вважає, що вирішення ситуації в Україні вигідне всім сторонам.

Білоруський диктатор олександр лукашенко назвав дурницею твердження, що росія може напасти на НАТО. Про це він заявив, відповідаючи на одне із питань журналістів, передає УНН із посиланням на БЕЛТА.

"Це дурість. Це людина погана просто. Він (верховний представник Європейського союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель, який зробив припущення про ймовірний напад рф  на НАТО - ред.) до політики не має жодного відношення. Якби він розумний був, він би подумав так, по-господарськи: нам з росією дай бог з цими проблемами розібратися. Ми що, на ці проблеми нашаруватимемо будемо нові? Будь-яка людина так би подумала", - сказав лукашенко.

"Нам що, до війни сьогодні нової? Нам із цією (в Україні ред.) треба розібратися. Тим більше зараз, коли ситуація складається сприятливо. І не лише для нас. Але й для них, щоб не втратити Україну. Я так розумію це", - додав білоруський лідер.

лукашенко після зустрічі з путіним пригрозив Україні "крахом" і закликав Київ до переговорів25.12.23, 19:34

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Малюків-засновників Києва переодягнули до Різдва

     • 46706 переглядiв