ukenru
tropichniy-shtorm-fiona-obrushivsya-na-karibskiy-region

Тропічний шторм Fiona обрушився на Карибський регіон

 • 185040 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Тропічний шторм Fiona обрушився на французький карибський острів Гваделупа в суботу, внаслідок нічної повені загинула одна людина, повідомляє місцева влада. Регіон готується до злив і потенційних зсувів у вихідні, оскільки шторм рухається на захід. Про це УНН пише посилаючись на AFP та AP.

Деталі

Чоловік був знайдений мертвим у суботу після того, як його будинок було знесено повінню в районі Бас-Тер у Гваделупі, повідомив місцевий префект.

Влада заявила, що зафіксувала пориви вітру зі швидкістю до 120 км/год, що вважається ураганом категорії 1. Вони також сказали, що за три години в районі Грос-Морн випало 23 сантиметри дощу.

У Пуерто-Рико люди готуються до можливих зсувів, сильних повеней та відключень електроенергії. Влада відкрила притулки і закрила громадські пляжі, театри та музеї, закликаючи людей залишатися вдома.

Принаймні одне відвідування круїзного лайнера і кілька рейсів на острів було скасовано, а влада східних Карибських островів скасувала заняття у школах і заборонила людям займатися водними видами спорту.

Очікується, що Fiona пронесеться повз Домініканську Республіку в неділю, а також Гаїті і острови Теркс і Кайкос у понеділок і вівторок.

Українські Національні Новини

Новини Світу