ukenru
tramp-zayaviv-scho-samit-z-kim-chen-inom-vse-sche-mozhe-vidbutisya

Трамп заявив, що саміт з Кім Чен Ином все ще може відбутися

 • 12062 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив, що саміт із лідером Північної Кореї Кім Чен Ином все ще може відбутися 12 червня. Про це повідомляє АFP, передає УНН.

"Трамп заявив, що саміт з Кім Чен Ином все ще може пройти 12 червня", - пише видання.

При цьому Associated Press повідомляє, що Трамп заявив, що зараз США "розмовляють" з Північною Кореєю після скасування саміту, сказавши, що "всі грають в ігри".

Сам же Трамп у Twitter написав про "дуже хороші новини" щодо "теплої і продуктивної заяви з Північної Кореї". "Ми скоро побачимо, до чого це призведе, сподіваюся, до довгого і сталого процвітання і миру. Тільки час (і вміння) покаже!" - додав він.

Днем раніше саміт США з Північною Кореєю був скасований. У Білому домі заявили, що Трамп особисто склав лист на ім’я лідера КНДР Кім Чен Ина, в якому йдеться про скасування двостороннього саміту, який повинен був пройти 12 червня в Сінгапурі.

У Пхеньяні після цього заявили, що влада КНДР як і раніше готова провести переговори з представниками США в будь-який час, не дивлячись на рішення президента США Дональда Трампа скасувати запланований на 12 червня саміт з лідером КНДР Кім Чен Ином.

#BREAKING Trump says Kim summit could still go ahead June 12

— AFP news agency (@AFP) 25 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Новини Світу