tramp-zaiavyv-shcho-khoche-provesty-debaty-z-harris

Трамп заявив, що хоче провести дебати з Гарріс

 • 11901 переглядiв

Дональд Трамп заявив про бажання провести дебати з Камалою Гарріс, але не дав згоди на конкретні заходи. Він критикує ABC за планування дебатів і висловлює готовність до кількох раундів дискусій з віце-президентом.

Колишній президент США Дональд Трамп заявив у вівторок, що хоче провести дебати з віце-президентом Сполучених Штатів Камалою Гарріс, але ще не дав згоди на якісь конкретні дебати, пише УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Він сказав, що раніше узгоджені дебати на вересень, організовані ABC, мали бути дебатами з президентом США Джо Байденом, який відтоді вибув із перегонів.

"Я ні на що не погоджувався. Я погодився на дебати з Джо Байденом, - сказав Трамп у вівторок у телефонній розмові з журналістами. - Але я хочу з нею подебатувати, і вона нічим не відрізнятиметься, бо мають однакову політику. Я думаю, що дебати важливі для президентських перегонів, правда, ви ніби зобов'язані дебатувати".

Трамп заявив, що готовий взяти участь у більш ніж одних дебатах із Гарріс, і сказав, що, на його думку, "важливо" проводити президентські дебати.

Трамп розкритикував ABC - телеканал, який планує провести президентські дебати 10 вересня - і сказав, що він "не в захваті від ABC".

Він сказав, що його особливо не влаштовує освітлення телеканалом виходу Байдена з перегонів, і заявив, що вони намагаються зробити з Джо Байдена героя.

Трамп раніше заявив на Truth Social, що хоче, щоб ці дебати проводив Fox News, а не ABC.

Після виходу Байдена з передвиборчих перегонів, Гарріс випереджає Трампа - Reuters 23.07.24, 22:23

Популярні

Новини по темі

Трамп заявив, що хоче провести дебати з Гарріс

 • 11901 переглядiв