ukenru
tramp-vidkriv-golovniy-etap-gonok-nascar-proyikhavshi-kolo-na-svoyemu-limuzini

Трамп відкрив головний етап гонок NASCAR, проїхавши коло на своєму лімузині

 • 10335 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Президент США Дональд Трамп разом з першою леді Меланією відкрив у неділю в місті Дейтона-Біч (штат Флорида) головний етап заїздів Національної асоціації гонок серійних автомобілів NASCAR Daytona 500. Про це повідомляє УНН із посиланням на Fox News.

"Ми любимо нашу країну, і це велика честь бути з вами на цих перегонах. Джентльмени, заводьте двигуни!" - звернувся президент.

Трамп раніше жартома заявив телеканалу Fox Sports, що оскільки не керує власним автомобілем як президент, то, ймовірно, сяде на пасажирське сидіння однієї з гоночних машин.

За даними преспулу Білого дому, американський лідер на своєму лімузині Cadillac One на прізвисько "Звір" (The Beast) проїхав коло по трасі і перетнув фініш. Не уточнюється, чи яке місце - водійське або пасажирське - все-таки зайняв в автомобілі президент.

Раніше УНН повідомляв, що Трамп планує проїхати на своєму лімузині на автозмаганнях NASCAR в рамках передвиборної компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Forbes: Блумберг витратив понад 1 млн долл. на передвиборні меми в Instagram

#DAYTONA500 pic.twitter.com/fT8L0EZqXh

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 17, 2020

Великі американські перегони, які ще називають етапом Daytona 500, щорічно проводяться взимку - напередодні Президентського дня (Presidents 'Day). Він випадає на третій понеділок лютого і відзначається з нагоди дня народження першого президента США Джорджа Вашингтона (народився 22 лютого 1732 року). Пам'ятна дата не є загальнонаціональним вихідним днем, проте влада багатьох штатів внесла до своїх законів правки на регіональному рівні.

Українські Національні Новини

Новини Світу