ukenru
tramp-ne-viklyuchaye-bagatomisyachnogo-pidvedennya-pidsumkiv-viboriv-prezidenta-ssha

Трамп не виключає багатомісячного підведення підсумків виборів президента США

 • 13820 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Президент США пов'язав можливе тривале підведення підсумків виборів нового глави держави з пропонованим демократами голосуванням поштою. Трамп не раз пов'язував його з ризиком фальсифікацій, не наводячи доказів. Про це повідомляє Deutsche Welle, інформує УНН.

"Президент США Дональд Трамп не виключає, що остаточні результати голосування на виборах нового глави держави 3 листопада можуть бути представлені лише через кілька місяців. Дуже малоймовірно, що переможець голосування буде визначений вже у день завершення виборів, заявив глава Білого дому на передвиборчому заході у місті Ньюпорт-Ньюс у Вірджинії. Американський лідер пояснив це підрахунком голосів тих, хто брав участь у виборах по пошті", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Трамп раніше неодноразово заявляв, що при масштабному голосуванні поштою, пропонованому демократами, підсумки можуть бути сфальсифіковані, а саме голосування стане вразливим для втручання з-за кордону. При цьому глава Білого дому не приводив будь-яких доказів, що підкріплюють цю версію.

Крім того, президент, незважаючи на критику соратників, знову дав зрозуміти, що не може гарантувати передачу влади своєму супернику, кандидату від Демократичної партії Джозефу Байдену у разі програшу.

"Ми хочемо дуже мирної передачі влади, але не маємо наміру ставати жертвами обману", - заявив американський президент.

Як повідомлялося раніше в УНН, комітети сенату США оприлюднили звіт про роботу сина Байдена в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу