tramp-imovirno-provede-debaty-z-harris-ale-zalyshaie-mozhlyvist-dlia-vidmovy

Трамп "імовірно" проведе дебати з Гарріс, але залишає можливість для відмови

 • 13970 переглядiв

Трамп заявив, що 'ймовірно' дебатуватиме з Камалою Гарріс перед виборами, але залишив можливість відмовитися. Він вказав на своє лідерство в опитуваннях та критику 'фейкових новин' як потенційні причини для відмови.

Колишній президент США Дональд Трамп у понеділок сказав, що він "ймовірно" зрештою проведе дебати з віцепрезидентом країни Камалою Гарріс перед виборами в листопаді, але він залишив двері відчиненими для відмови, пише УНН з посиланням на The Hill.

Деталі

"Відповідь - так, я, ймовірно, зрештою дебатуватиму", - сказав Трамп Fox News, стверджуючи, що будь-які дебати мають проводитися до початку дострокового голосування.

Тим не менш, Трамп перерахував причини, з яких він не братиме участі, навіть попри те, що інтерв'юер попередила, що це дозволить його критикам сказати, що він наляканий. Трамп вказав на своє лідерство у загальнонаціональних опитуваннях та опитуваннях у спірних штатах, хоча ці опитування показують близькість суперників у перегонах. Він також стверджував, що громадськість знає, як обидва кандидати ставляться до цих питань.

"Відповідь - так, але я також можу навести докази на користь того, щоб цього не робити, - додав Трамп. - Окрім того, мені не подобається заохочувати фейкові новини... Вони зароблять десятки мільйонів доларів на цих дебатах. Мені не подобається ABC".

Трамп і президент Байден домовилися про двоє дебатів, одні 27 червня та інші 10 вересня, організовані ABC News. Катастрофічний виступ Байдена на червневих дебатах викликав заклики демократів відмовитися від кандидатства, що він і зробив на початку цього місяця на тлі зростаючого тиску, пише видання.

Гарріс заручилася підтримкою достатньої кількості делегатів, щоб стати вірогідним кандидатом від демократів. З'їзд демократів відбудеться 19-22 серпня у Чикаго.

Гарріс заявила, що готова до дебатів з Трампом, і вона та її кампанія звинуватили Трампа в тому, що він здав назад, щоб спробувати уникнути протистояння віч-на-віч.

Гарріс заявила про готовність до дебатів: звинувачує Трампа у "відступі"26.07.24, 10:03

Трамп заявив журналістам минулого вівторка, що він "абсолютно" дебатуватиме з Гарріс принаймні один раз до дня виборів.

Пізніше його кампанія заявила, що не погодиться на загальні передвиборчі дебати з Гарріс "доти, доки демократи офіційно не визначать свого кандидата".

Популярні

Новини по темі

Харківщина: ворог вранці вдарив по Куп'янську, є поранений

 • 19192 переглядiв

Дощі та вітер: прогноз погоди на сьогодні

 • 26574 переглядiв