trahediia-na-atraktsioni-na-dnipri-tilo-khloptsia-znaishly-pid-chas-obstezhennia-dna-richky-politsiia-oholosyla-zavershennia-operatsii

Трагедія на атракціоні на Дніпрі: тіло хлопця знайшли під час обстеження дна річки, поліція оголосила завершення операції

 • 18900 переглядiв

Поліція знайшла тіло 20-річного хлопця, який вчора впав у Дніпро з атракціону через обрив троса. Пошукова операція тривала близько семи годин, а сьогодні вранці тіло було виявлено під час обстеження дна річки.

Поліція Києва підтвердила, що тіло 20-річного хлопця, який вчора впав у Дніпро з атракціону через обрив троса, знайшли. Пошукова операція тривала близько семи годин, а сьогодні вранці тіло було виявлено під час обстеження дна річки, повідомили у ГУНП у Києві у понеділок, пише УНН.

Деталі

"Пошукова операція припинена, тіло хлопця знайдено", - повідомили у поліції у соцмережах.

Інформація про нещасний випадок надійшла до поліції Києва вчора, близько 14:00. За фактом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 272, ч. 3 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Пошукова операція, яку здійснювали працівники відділу поліції у річковому порту Київ та рятувальники ДСНС, тривала близько семи годин та з настанням сутінок була припинена.

"Сьогодні вранці працівники поліції спільно з рятувальниками ДСНС відновили пошукові заходи. Під час обстеження дна річки тіло загиблого хлопця знайдено", - зазначили у поліції.

Нагадаємо

Раніше УНН у ГУ ДСНС у Києві повідомили, що з Дніпра дістали тіло 20-річного хлопця, який вчора впав в річку з атракціону через обрив троса.

Юлія Шрамко

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    30 обстрілів зазнала Донеччина з боку зс рф за добу

     • 30055 переглядiв

    Повітряні сили попередили Одещину про ворожу ракету

     • 26586 переглядiв