ukenru
tovstu-svinyu-vikinuli-i-zalishili-pomirati-v-dolini-las-vegasa

Товсту свиню викинули і залишили помирати в долині Лас-Вегаса

 • 51095 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Американські зоозахисники намагаються врятувати 80-кілограмову свиню від смерті, передає УНН з посиланням на ktnv.com

Деталі

Повідомляється, що свиню знайшли в долині Лас-Вегаса (південна частина штату Невада). Зловмисники залишили вмирати тварину, помістивши її в клітку з дроту, призначену для транспортування собак.

Зоозахисники обстежили свиню, і встановили, що вона важить 175 фунтів (близько 80 кг). Тварина була в занедбаному стані: з відрослими копитами і брудними вухами.

Процес одужання свині курирує американська зоозахисна організація "Animal Foundation".

"Ми шукаємо для свині дбайливого господаря, який допоможе їй схуднути, і проявить до неї любов, яку вона заслуговує", - повідомили в "Animal Foundation".

По темі

В Англії вагітна свиня Матильда втекла з ферми і народила 10 поросят в лісі. Екологи припустили, що вагітна мати інстинктивно втекла народжувати в безпечне місце - ліс.

Поросятам було близько трьох тижнів - весь цей час сім'я жила в лісі неподалік від ферми.

До речі

Зоозахисники закликають людей відмовитися від свинини і дати тваринам шанс прожити інше життя.

"Що ми знаємо про свиней? Ці тварини є соціальними, вони вміють дружити і намагаються триматися поруч з "близькими по духу". Після кішки і собаки свиня є найбільш порядною домашньою твариною. Також свині люблять купатися і з великим задоволенням плавають. Чи зможе коли-небудь поплавати порося з фотографії?" - відзначили представники зоозахисної оргнанізаціі "Відкриті клітки".

Додамо, що свинина чинить негативний вплив на здоров'я людини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, свинина, як і інше червоне м'ясо провокує розвиток раку.

Українські Національні Новини

Новини Світу