tovary-podviinoho-pryznachennia-yaki-maly-potrapyty-do-zsu-znykly-u-nevidomomu-napriamku-minsotspolityky

Товари подвійного призначення, які мали потрапити до ЗСУ, зникли у невідомому напрямку – Мінсоцполітики

 • 41778 переглядiв

Заступник міністра соціальної політики України Назар Танасишин повідомив, що місцезнаходження багатьох товарів подвійного призначення невідоме після ввезення в Україну. Крім того, митниця виявила понад три тисячі випадків недоставки гуманітарної допомоги.

Доля багатьох товарів подвійного призначення, які завозилися в Україну, і на які надавалися гарантійні листи, тепер невідома. Про це в ефірі національного марафону повідомив заступник міністра соціальної політики України Назар Танасишин.

Ми відслідковуємо, що з трьох з половиною тисяч гарантійних листів, які подавались на митницю аби підтвердити необхідність ввезення товарів подвійного призначення, не підтвердженими залишились дві з половиною тисячі. Ми не знаємо, куди ці товари потрапили після перетину кордону. 

– зазначив Назар Танасишин.

Також, представник Мінсоцполітики стверджує, що митницею було виявлено нещодавно більше трьох тисяч порушень недовезення гуманітарної допомоги до військових частин. Це величезна кількість гуманітарної допомоги

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони прискорило постачання нових зразків зброї до ЗСУ: від розробки до контракту — за двадцять днів

Захар Подкидишев

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Велика пожежа охопила ринок у Хмільнику на Вінниччині

     • 38595 переглядiв

    Обленерго готуються до негоди з посиленим режимом роботи

     • 39029 переглядiв