ukenru
tisk-skache-dvichi-vtrativ-svidomist-organizatora-golodnoyi-tusi-gospitalizuvali

Тиск скаче, двічі втратив свідомість: організатора "голодної туси" госпіталізували

 • 21186 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Організатора "голодної туси" Олександра Заліска госпіталізували. Про це повідомив його друг, блогер lessyk_d в Instargam, передає УНН.

Цитата

"Сашу госпіталізували… Прошу вас, припиніть. МОЛЮ!!!" - написав lessyk_d. Він також опублікував фото та відео госпіталізації Заліска.

Додамо

Також у сторіс lessyk_d зазначив, що Заліско двічі втрачав свідомість, а крім того у нього скаче тиск - "розлад, нервовий зрив". 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лесик (@lessyk_d)

Раніше 

Організатор “голодної туси”, чернівецький блогер Олександр Заліско перейшов на крик та сльози, звертаючись до хейтерів через його цькування в мережі з приводу смерті директора будинку вчених у Львові Романа Славітича.

Контекст

Директор будинку вчених у Львові раптово помер сьогодні зранку під час зустрічі з заступником мера міста Андрієм Москаленком.

29 листопада, у львівському Будинку вчених, керівником якого був Роман Славітич, блогери влаштували гучну вечірку у роковини Голодомору. Через це його роботу призупинили.

Поліцейські склали протокол за недотримання карантинних обмежень на організатора гучної вечірки.

Після гучної вечірки “голодна туса”, яку влаштував один із блогерів у Будинку вчених у Львові, приміщення заборонили здавати в оренду для розважальних заходів у траурні дні.

Українські Національні Новини

Суспільство