ternopilhaz-pereishov-pid-upravlinnia-naftohazu

"Тернопільгаз" перейшов під управління "Нафтогазу"

 • 30580 переглядiв

Група Нафтогаз отримала контроль над АТ "Тернопільгаз", що обслуговує 200 тис. домогосподарств та 3 тис. юридичних осіб. Цей крок є частиною реформи деолігархізації в Україні та збільшує кількість інтегрованих газових компаній Нафтогазу до 23.

АТ "Тернопільгаз" перейшло під управління групи "Нафтогаз". Про це повідомила пресслужба компанії, передає УНН.

Деталі 

За її даними, підприємство обслуговує близько 200 тис. домогосподарств і 3 тис. юридичних осіб. Отже, загальна кількість інтегрованих у групу "Нафтогаз" газорозподільних компаній збільшилася до 23.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галущенко - міністру енергетики США: взимку атаки по енергетичній інфраструктурі України стануть інтенсивнішими

Звертаємо увагу, що особові рахунки клієнтів, тариф на розподіл і реквізити для оплати послуг для жителів Тернопільщини залишаються незмінними 

- резюмували в компанії.

Звертаємо увагу, що особові рахунки клієнтів, тариф на розподіл і реквізити для оплати послуг для жителів Тернопільщини залишаються незмінними  резюмували в компанії.

Доповнення 

У Міністерстві енергетики України підкреслюють, що повернення газорозподільної інфраструктури під контроль держави є частиною реалізації реформи з деолігархізації України, розпочатої президентом Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще 400 тисяч кубометрів газу на добу: у листопаді Україна запустила три свердловини

Старт відповідному процесу було дано у листопаді 2022 року, коли Уряд за пропозицією міністра енергетики Германа Галущенка ухвалив рішення про переукладення договорів експлуатації газорозподільних мереж державної форми власності, яке запустило процес повернення державного майна під контроль держави.

Нагадаємо

Минулого тижня Рівнегаз", "Чернівцігаз" та "Запоріжгаз" були передані під державний контроль НАК "Нафтогаз України",

Володимир Омельченко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    "Тернопільгаз" перейшов під управління "Нафтогазу"

     • 30580 переглядiв

    Британія передала Україні ракети Martlet - ЗМІ

     • 31404 переглядiв

    Росіяни обстріляли в Херсоні дитячий садок: відео

     • 32795 переглядiв

    У рф вантажівка протаранила колону росгвардії: є жертва

     • 29060 переглядiв