ukenru
terakt-u-pidmoskovnomu-krokusi-u-sk-rf-zrobyly-shche-odnu-zaiavu-pro-ukrainskyi-slid

Теракт у підмосковному "Крокусі": у ск рф зробили ще одну заяву про "український слід"

 • 27893 переглядiв

російське слідство стверджує, що затримало ще одного підозрюваного у причетності до теракту в "Крокус Сіті", стверджуючи, що нападники нібито отримали гроші та криптовалюту з України для фінансування злочину, хоча США заперечують причетність України і не надали жодних доказів.

У слідчому комітеті рф заявили про затримання ще одного підозрюваного у справі про теракт у "Крокусі", а також про те, нападники нібито отримували гроші з України, передає УНН із посиланням на росЗМІ.

За даними ск рф, затриманий, чиє ім'я не розкривається, нібито брав участь у схемі фінансування терористів.

В Держдепі США назвали "категорично неправдивими" заяви росії про причетність України та Заходу до стрілянини в "Крокусі"28.03.24, 12:30 • [views_0]

Крім того, за твердженням ск рф, слідству нібито вдалося отримати "підтверджені дані про надходження виконавцям теракту значних сум грошових коштів та криптовалюти з України, які використовувалися для підготовки злочину".

Буданов: "Про підготовку теракту в "Крокус Сіті" росія точно знала з 15 лютого"27.03.24, 21:16 • [views_0]

"У результаті роботи із затриманими терористами, дослідження вилучених у них технічних пристроїв, аналізу відомостей про фінансові операції отримано докази їхнього зв'язку з українськими націоналістами", — додали у ск рф.

кремль намагається вигадати зв'язки України із ІДІЛ, щоб перекласти на неї відповідальність за стрілянину в "Крокусі" - Центр протидії дезінформації26.03.24, 15:37 • [views_0]

При цьому жодних доказів щодо "українського сліду" у теракті - у ск рф не привели.

Додамо

фсб рф 23 березня повідомила про затримання 11 осіб у рамках розслідування кримінальної справи про теракт. Четверо з них, за даними слідства,— безпосередні виконавці злочину, ще трьох звинувачують у наданні терористам допомоги з квартирою та машиною. Про решту жодної інформації досі не повідомлялося.