tenis-dzhokovich-perervav-peremozhnu-seriyu-matchiv-progravshi-sinneru

Теніс: Джокович перервав переможну серію матчів, програвши Сіннеру

 • 52848 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Сербський тенісист Новак Джокович не зміг здолати представника Італії Янніка Сіннера в другому матчі групового раунду підсумкового турніру ATP. Для Джоковича це перша поразка у груповому етапі ATP-2023, а для Сіннера - друга перемога. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ATP Finals.

Деталі

У марафонському поєдинку, який тривав понад три години, Новак Джокович програв Сіннеру з рахунком 5:7, 7:6 (7:5), 6:7 (2:7).

Зазначається, що це був перший випадок, коли 22-річний Сіннер, який наразі четверта ракетка світу, зумів з п’ятої спроби перемогти Джоковича.

Для сербського тенісиста це перша поразка у груповому раунді Підсумкового турніру ATP - 2023. Разом з тим, Джокович забезпечив собі перше місце в рейтингу за підсумками року, здобувши перемогу над данцем Хольгером Руне в матчі першого туру - 7:6(4), 6:7(1), 6:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська тенісистка Дар'я Снігур виграла другий тенісний турнір цього року

Сіннеру, як повідомляють ЗМІ, перемога була потрібна, щоб гарантувати вихід із "зеленої групи" з запасним матчем, але попри чудову гру проти Джоковича, він не зміг цього досягти.

Доля обох гравців буде вирішена в останньому раунді групових матчів. 16 листопада Новак Джокович вийде на гру з польським тенісистом Хубертом Хуркачем, а Яннік Сіннер зустрінеться з представником Данії Хольгером Руне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбол: 6 команд достроково вийшли до плей-оф Ліги чемпіонів

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Євро-2024: представили офіційний м'яч змагань

     • 46344 переглядiв