telegram-onoviv-dodatok-scho-zminilos

Telegram оновив додаток: що змінилось

 • 38933 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Месенджер Telegram оновив додаток, змінивши функції відеозв'язку. Відтак, тепер з'явилась можливість проведення групових відеовикликів до тисячі глядачів, пришвидшеного або сповільненого перегляду відео, покращення якості зображень та демонстрації екрану між двома користувачами, передає УНН.

Що оновилось

Групові відеодзвінки тепер підтримують до 1000 глядачів. У новій версії Telegram можна переглядати відеозаписи в прискореному або сповільненому режимі. Для відеоповідомлень підвищена якість і дозвіл зображення і додана можливість розгорнути відео на всю ширину чату. Трансляція екрану стала доступна в відеодзвінках між двома користувачами, крім того, в будь-яких дзвінках при трансляції екрана передається звук з пристрою.

Групові відеодзвінки 

В режимі відеоконференції можуть одночасно транслювати відео з камери або зображення з екрану до 30 учасників. З сьогоднішнього дня відеоконференції також підтримують до 1000 глядачів - завдяки чому через Telegram можна дивитися трансляції лекцій, концертів та інших масових заходів.

В одному з найближчих оновлень обмеження на кількість глядачів буде знято, повідомили у додатку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телефон засновника Telegram Дурова фігурує у справі витоку даних через шпигунську програму Pegasus

Відеоповідомлення 

Відеоповідомлення дозволяють швидко поділитися з друзями тим, що відбувається навколо, без збереження в телефоні зайвих відеозаписів. З сьогоднішнього дня якість і дозвіл зображення у відеоповідомленнях була збільшена - а якщо натиснути на отримане відеоповідомлення, воно розгорнеться на всю ширину чату.

Якщо поставити відеоповідомлення на паузу, його можна перемотати назад або вперед, тепер не потрібно переглядати відоповідомлення повністю.

Крім того, запущена на своєму пристрої музика тепер продовжує грати під час запису відеоповідомлення, а під час запису з задньої камери можна наблизити зображення, потягнувши двома пальцями.

Прискорення відеозаписів

В оновленому відеоплеєрі можна уповільнити або прискорити відеозапис, вибравши швидкість 0.5, 1.5 або 2 Х. На Android також підтримується швидкість 0.2x.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "iPhone робить вас цифровим рабом": Засновник Telegram жорстко розкритикував компанію Apple

Трансляція екрану зі звуком

У новій версії транслювати екран можна як в групових відеодзвінках, так і в дзвінках між двома користувачами. При цьому транслюється не тільки зображення, а й звук з вашого пристрою.

Автовидалення повідомлень через місяць

Таймер автоматичного видалення повідомлень в чатах тепер можна встановити на 1 місяць - на додаток до 1 дня і 1 тижня.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Telegram оновив додаток: що змінилось

     • 38933 переглядiв

    Військова хунта в М'янмі подовжила надзвичайний стан

     • 27565 переглядiв

    Француз Окон став тріумфатором етапу "Формули-1"

     • 17418 переглядiв

    На Олімпіаді побили рекорд українки, що тримався 26 років

     • 21266 переглядiв