sytuatsiia-na-skhidnomu-fronti-skladna-syrskyi-ta-umierov-vidvidaly-pozytsii-bryhad-na-peredovii

Ситуація на Східному фронті складна: Сирський та Умєров відвідали позиції бригад на передовій

 • 55196 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали позиції Сил оборони на Східному фронті. Про це Головнокомандувач розповів на своїй сторінці у Facebook, пише УНН.

Деталі 

Сирський розповів, що сьогодні прибув в район операції на напрямок активних дій противника. Там головнокомандувач попрацював у двох бригадах, де поступово ускладнюється обстановка і є загроза просування ворожих підрозділів у глибину наших бойових порядків.

Зеленський дав Сирському карт-бланш на будь-які кадрові зміни в армії02.03.24, 19:33

За його словами, після детального аналізу та оцінки ситуації разом з командирами та офіцерами штабу були прийняті всі необхідні рішення щодо посилення резервами, боєприпасами, засобами РЕБ зазначених військових частин, що надалі забезпечить стійкість нашої оборони на цій ділянці фронту

В цілому, оперативна обстановка на Східному фронті залишається складною. Противник продовжує вести наступальні дії, зосереджуючи основні зусилля в районах Терни, Іванівське, Бердичі, Тоненьке, Вербове і Роботине.
Водночас, імовірно внаслідок високого рівня втрат, активність ворога на інших ділянках фронту помітно знизилась. 

- заявив Олександр Сирський. 

Головнокомандувач пояснив, що це відбулося завдяки вчасно прийнятим управлінським рішенням на посилення оборони даної ділянки фронту, своєчасної заміни частин, що втратили боєздатність, а також завдяки мужності та стійкості наших воїнів. 

Україна будує три лінії оборони протяжністю у 2000 кілометрів - Зеленський 11.03.24, 16:55

Сирський підкреслив, що за два тижні жорстких боїв противник зазнав надзвичайно високих втрат. Однак, всі населені пункти, які він намагався захопити, залишилися під нашим контролем

Разом з Міністром оборони України, вручили державні та відомчі нагороди нашим військовослужбовцям, які відзначилися в боях з російським агресором. Разом з тим, залишається достатньо питань, які необхідно вирішувати на місці, тому продовжуємо нашу роботу

- підсумував головнокомандувач. 

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що направив групи фахівців до окремих бригад на східному фронті, які мають проблеми з підготовкою особового складу, і змушений ухвалювати кадрові рішення в деяких випадках щодо командирів.

Популярні

Новини по темі

У курській області рф оголосили ракетну небезпеку

 • 35407 переглядiв