syrskyi-pro-mozhlyvyi-nastup-rosiian-na-zaporizhzhi-my-zmozhemo-daty-yim-khoroshu-vidpovid

Сирський про можливий наступ росіян на Запоріжжі: "Ми зможемо дати їм хорошу відповідь"

 • 21258 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про готовність дати відсіч можливому наступу рф на півдні Запорізької області. Він підкреслив роль хоробрих українських солдатів у стримуванні ворога.

Якщо російські війська здійснять наступ на півдні Запорізької області, то Сили оборони зможуть "дати їм хорошу відповідь", заявив Головнокомандувач Олександр Сирський в інтерв'ю The Guardian, передає УНН.

 Деталі 

За словами Сирського, якщо рф почне наступ на півдні Запорізької області "ми зможемо дати їм хорошу відповідь". 

На запитання, чи можна зупинити просування росії?, він відповів: "Так, звичайно. Перш за все, це залежить від наших хоробрих солдатів, наших офіцерів". За словами Сирського, досить часто "стійкі та героїчні" українські підрозділи перемагали великі угруповання противника.

Як приклад він навів останню спробу росії захопити Харків і сусідню Сумську область. "Вона провалилася", - сказав Сирський. Також додав, що спроба путіна створити "так званий коридор безпеки" поруч із російським кордоном і бєлгородською областю була зірвана.

Доповнення

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляв, що ворог продовжує перекидати техніку та особовий склад в бік Розівського району Запорізької області. Машини окупантів відверто свіжі, а солдати - у новій формі, що може свідчити про новосформовані на території росії підрозділи з контрактників/мобілізованих.

Речник ОСУВ "Таврія" 23 липня заявив, що чисельність особового складу противника у Запорізькій області сягає майже 90 тис. солдат, але за даними розвідки, різких, суттєвих змін, які впливали б на зміну характеру бойових дій, немає і ознак формування наступального угруповання ворога не виявлено. 

Популярні

Новини по темі