ukenru
syly-oborony-znyshchyly-12-barazhuiuchykh-droniv-typu-shahed-u-pivdenno-skhidnykh-rehionakh

Сили оборони знищили 12 баражуючих дронів типу "Shahed" у південно-східних регіонах

 • 35735 переглядiв

Сили оборони знищили 12 баражуючих дронві типу "Shahed - 131/136" у південно-східних регіонах, але енергетичні об'єкти у Дніпропетровській та Запорізькій областях були пошкоджені.

Цієї ночі ворог застосував дрони типу "Shahed-131/136" по південно-східних регіонах. Силам оборони вдалось результативно відпрацювати по 12 баражуючих снарядах, але, на жаль, на Дніпропетровщині і в Запоріжжі є пошкодження енергетичних об'єктів. Про це повідомляють Сили оборони півдня України, передає УНН.

Деталі

Як повідомили в Силах оборони півдня, цієї ночі ворог застосував дрони типу "Shahed-131/136" по південно-сзідних регіонах, які маневрували по кількох областях та намагалися обійти засоби ППО. Бойова робота Сил протиповітряної оборони тривала понад 7 годин.

В операційній зоні Сил оборони півдня вдалось результативно відпрацювати по 12 баражуючих снарядах: по 4 на Дніпропетровщині і Запоріжжі, 3 на Херсонщині, 1 на Миколаївщині. На жаль, на Дніпропетровщині і в Запоріжжі є пошкодження енергетичних об'єктів. Інформації про постраждалих не надходило

- зазначають в Силах оборони.

Нагадаємо

В ніч на 22 березня рф завдали найбільшої серії ударів по енергетичній інфраструктурі України, які можуть бути спрямовані на погіршення українського оборонно-промислового потенціалу.