syly-oborony-likviduvaly-na-tavriiskomu-napriamku-ponad-400-okupantiv-ta-28-odynyts-vorozhoi-tekhniky-tarnavskyi

Сили оборони ліквідували на Таврійському напрямку понад 400 окупантів та 28 одиниць ворожої техніки - Тарнавський

 • 32377 переглядiв

На Таврійському напрямку українські військові ліквідували 401 російського військовослужбовця та знищили 28 одиниць ворожої техніки, у тому числі 13 танків, повідомив генерал-бригадний генерал Олександр Тарнавський.

На Таврійському напрямку минулої доби росіяни провели 80 бойових зіткнень. Українські військові тримають оборону та завдають втрат ворогу. За добу на таврійському напрямку було ліквідовано 401 окупант, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Деталі

Загалом, в операційній зоні ОСУВ Таврія, ворог минулої доби завдав 3 авіаудари, провів 80 бойових зіткнень та здійснив 658 артобстрілів.

Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на авдіївському та мар'їнському напрямках. Загальні втрати ворога склали 401 особу

- написав Тарнавський у Telegram.

Також було знищено 28 одиниць військової техніки. Зокрема, 13 танків, 12 ББМ та 1 артсистему. Ще 10 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Доповнення

Раніше Тарнавський повідомляв, що російські війська продовжують масовані наступальні дії на Авдіївському та Мар'їнському напрямках, активно застосовуючи авіацію.

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 341 500 осіб, 5682 танків та тисяч одиниць іншої військової техніки.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі