ukenru
svitolina-vdruge-postupilasya-na-pidsumkovomu-turniri-wta

Світоліна вдруге поступилася на підсумковому турнірі WTA

 • 15893 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. На кортах в Сінгапурі відбувся другий матч групового етапу Підсумкового турніру WTA за участі українки Еліни Світоліної. Нашій землячці протистояла 8-ма ракетка світу іспанка Каролін Гарсія, передає кореспондент УНН.

У перших геймах суперниці обмінялися брейками. У п'ятому геймі деякі помилки Світоліної трансформувалися в програний гейм (2:3). Українка не опустила рук і відіграла програну подачу. Доля сету вирішилася на тай-брейку – перший номер збірної України поступалася 0:4, але переломила хід та виграла 9:7.

Ключовим проміжком другого сету став ривок іспанки, яка поступалася 1:2, але виграла чотири гейми поспіль та зрівняла результат по сетах – 6:3.

У третій партії Світоліна вела 2:0 і 5:3, але не зуміла подати на матч і як наслідок поступилася 5:7.

Примітно, що протистояння тривало 2 години і 48 хвилини.

Варто зазначити, що в іншому поєдинку Червоної групи перша ракетка світу Сімона Халеп поступилася Каролін Гарсії 0:6, 2:6.

Таким чином, у цьому квартеті з 2-ма перемогами лідирує Возняцкі (достроково вийшла у півфінал), по 1 перемозі в активі Халеп і Гарсії. У Світоліної жодного виграшу.

Додамо також, доля останньої путівки у півфінал вирішиться 27 жовтня, коли Світоліна виступатиме проти Халеп, а Возняцкі із Гарсією.

Як повідомляв УНН, Е.Світоліна програла перший поєдинок підсумкового турніру WTA.

Українські Національні Новини

Спорт