sutychka-stalasia-mizh-viiskovym-ttsk-ta-personalom-likarni-na-odeshchyni-u-tsentri-komplektuvannia-prokomentuvaly

Сутичка сталася між військовим ТЦК та персоналом лікарні на Одещині: у центрі комплектування прокоментували

 • 31553 переглядiв

У Болграді Одеської області сталася сутичка між військовослужбовцем і персоналом лікарні, що призвело до виклику поліції та проведення службового розслідування начальником районного ТЦК.

У Болграді в Одеській області у лікарні сталася сутичка між військовослужбовцем одного з районних ТЦК та СП і персоналом лікарні, через що звернулися до поліції і розпочато службове розслідування з боку начальника районного ТЦК, повідомила у п'ятницю служба зв'язків з громадськістю Одеського обласного ТЦК та СП, пише УНН.

Деталі

"У Болградській центральній лікарні, під час відвідування лікаря, між військовослужбовцем одного з районних ТЦК та СП з роти охорони і персоналом лікарні сталася сутичка. Через агресивну поведінку військового медичні працівники викликали представників поліції", - повідомили у ТЦК.

Начальником Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, як зазначається, "за фактом порушення військовослужбовцем громадського порядку та його неетичної поведінки стосовно інших громадян розпочато службове розслідування".

Встановлюються детальні обставини події, вказали в Одеському ТЦК.

Командування Одеського обласного ТЦК та СП, як вказано, "категорично засуджує будь-які прояви некоректної поведінки, зневажливого ставлення та порушення законодавства як підлеглим особовим складом, так і подібні прояви в суспільстві відносно військовослужбовців".

"За результатами службового розслідування винні будуть встановлені і притягнуті до відповідальності. Командування співпрацює із правоохоронними органами та органами військового правопорядку для об’єктивного встановлення обставин та визначення ступеню провини кожного учасника інциденту", - зазначили у ТЦК.

Павлюк: система ТЦК - не ідеальна, однак "відсидітися нікому не вдасться"08.04.24, 14:06

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині на російській вибухівці підірвалися рибалки

 • 22194 переглядiв

ГУР: рф відправляє на війну війська тихоокеанського флоту

 • 25797 переглядiв