ukenru
sumska-oblast-rosiiany-obstrilialy-deviat-hromad-u-prykordonni-prolunalo-92-vybukhy

Сумська область: росіяни обстріляли дев'ять громад у прикордонні, пролунало 92 вибухи

 • 31396 переглядiв

У п'ятницю російські військові 25 разів обстріляли прикордонні населені пункти Сумської області, що призвело до 92 вибухів у багатьох населених пунктах.

Російські військові 25 разів обстріляли Сумську область у п'ятницю. Цілили по прикордонних громадах. Загалом в області пролунало 92 вибухи. Про ситуацію в регіоні розповіли в Сумській ОВА, передає УНН.

Протягом дня росіяни здійснили 25 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 92 вибухи. Обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Кириківська, Есманьська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади.

– написали у звіті ОВА.

Деталі

Відповідно до звіту Сумської ОВА:

Миропільську громаду загарбники обстріляли FPV-дронами, мінометами та артилерією.

По Краснопільській та Хотінській громадах росіяни вгатили з мінометів та артилерії.

Есманьську – атакували мінометами та FPV-дроном.

Ударний дрон, а також бпла з підчепленим ВОГом росіяни пустили на мешканців Великописарівської ОТГ. По цій громаді загарбники також здійснили мінометний обстріл.

На Кириківську ОТГ росіяни здійснили авіаналіт, атакували  керованими авіаційними бомбами (КАБ) з літака тактичної авіації.

 А Середино-Буду, Білопілля та Зноб-Новгородську громаду окупанти обстріляли з мінометів.

На Сумщині знешкодили авіаційну ракету Х-59, яку знайшли в лісі29.03.24, 17:39 • [views_0]

Нагадаємо

Вночі та зранку російські військові здійснили 7 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Було зафіксовано 35 вибухів.