sumshchyna-za-nich-13-atak-rf-ta-udar-po-enerhetytsi-odyn-dron-znyshcheno

Сумщина: за ніч 13 атак рф та удар по енергетиці, один дрон знищено

 • 27417 переглядiв

Уночі та зранку росіяни здійснили 13 обстрілів прикордонних територій Сумської області, зафіксовано 29 вибухів. Ворог атакував об'єкт енергетичної інфраструктури, застосувавши БпЛА типу 'Шахед'.

У Сумській області російські війська вночі атакували об'єкт енергетичної інфраструктури, застосувавши безпілотники типу Shahed, один з дронів було знищено. Також з ночі ворог здійснив 13 обстрілів прикордоння Сумщини, зафіксовано 29 вибухів. Про це повідомили у Сумській ОВА у суботу, пише УНН.

У ніч на 20 липня ворог атакував об’єкт енергетичної інфраструктури на Сумщині, застосувавши БпЛА типу "Шахед". На місці працюють всі необхідні служби. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи. Один з ворожих безпілотників був знищений нашими силами протиповітряної оборони. Наслідки ворожої атаки ліквідуються

- повідомили в ОВА у Telegram.

Також уночі та зранку росіяни, як зазначається, здійснили 13 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 29 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Миропільська, Краснопільська, Новослобідська та Есманьська громади:

  • Краснопільська громада: ворог бив з мінометів (6 вибухів) та артилерії (1 вибух). 
  • Есманьська громада: 15 мін скинули росіяни на територію громади. Також зафіксовано артобстріл (6 вибухів) та обстріл з використанням FPV-дронів (2 вибухи). 
  • Миропільська громада: нанесено обстріл з мінометів (2 вибухи). 
  • Юнаківська громада: був мінометний обстріл (1 вибух). 
  • Новослобідська громада: 3 міни скинули росіяни на територію громади.

Ворог вночі атакував енергооб'єкти у трьох областях – Укренерго20.07.24, 08:48

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі