ukenru
suddyu-verkhovnogo-sudu-z-rosiyskim-gromadyanstvom-ne-zvilnili

Суддю Верховного Суду з російським громадянством не звільнили

 • 135202 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Голову Касаційного господарського суду Верховного Суду Богдана Львова, в якого СБУ підтвердила наявність російського громадянства, не змогли звільнити – забракло одного голосу. Про це в Telegram повідомив Верховний Суд , передає УНН.

Деталі

Сьогодні, 3 жовтня, відбулися збори суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду щодо питання дострокового звільнення судді Богдана Львова з посади голови Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду.

Цитата

"Результати голосування: 21 голос – за звільнення; 18 – проти. Отже, Богдан Львов залишається головою Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, оскільки для звільнення його з посади необхідно було 22 голоси", – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

Служба безпеки України підтвердила наявність російського громадянства у голови Касаційного господарського суду Верховного Суду України Богдана Львова.

Богдана Львова обрали заступником голови нового Верховного Суду у 2017 році.

15 вересня 2022 року вийшло розслідування журналістів проєкту "Схеми", згідно з яким Львов з 1999 року має паспорт громадянина росії та з 2010 року індивідуальний податковий номер в офіційному реєстрі федеральної податкової служби рф.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП