ukenru
sud-zalishiv-pid-vartoyu-spivuchasnitsyu-pobittya-biytsya-ato

Суд залишив під вартою співучасницю побиття бійця АТО

 • 8605 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Апеляційний суд Києва залишив під вартою співучасницю побиття оборонця Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Про це повідомляє прес-служба суду, передє УНН.

"29 травня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваної Лапінської К.С. на ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 08 травня 2018 року… За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 8 травня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваної Лапінської К.С. – без задоволення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Лапінська підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, 2 травня близько 20:00 до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Костянтинівській відбулася бійка, в результаті чого учасник АТО отримав ножове поранення.

Чоловік проходив по вулиці та відчув удар у спину. Повернувшись, він побачив трьох хлопців та двох дівчат, які були одягнені у маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, у результаті чого він отримав колото-різане поранення в спину. Потерпілого госпіталізували, йому надали необхідну допомогу. Згодом із ним поспілкувалися правоохоронці.

Працівники поліції опитали свідків та очевидців події, а також переглянули відео з камер спостереження.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на учасника АТО в Києві.

Прокуратура повідомила про підозру 25-річній жінці, яка разом з іншими особами вчинили напад на учасника АТО в Києві 2 травня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП