ukenru
sud-skasuvav-zakrittya-spravi-pro-brekhnyu-u-deklaratsiyi-eksministra-nasalika

Суд скасував закриття справи про брехню у декларації ексміністра Насалика

 • 15342 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду скасувала ухвалу про закриття справи щодо ексміністра енергетики і вугільної промисловості Ігоря Насалика про брехню у декларації та призначила новий розгляд справи. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

Повідомляється, що 2 березня Апеляційна палата розглянула апеляційні скарги на ухвалу Вищого антикорупційного суду від 24 листопада 2020 року про закриття кримінального провадження № 4218000000002019 від 17.08.2018 на підставі п. 4 ч. 1 ст.284 КПК України щодо ексміністра енергетики і вугільної промисловості.

Цитата:

"За результатами судового розгляду колегія суддів частково задовольнила апеляційні скарги захисників, скасувала оскаржувану ухвалу та призначила новий розгляд у Вищому антикорупційному суді кримінального провадження щодо обвинуваченого", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Вищий антикорупційний суд закрив справу колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, який “забув” задекларувати 1,2 млн доларів.

Як раніше повідомляв УНН, детективами НАБУ повідомлено про підозру міністру енергетики та вугільної промисловості України Ігорю Насалику, який “забув” задекларувати 1,249 млн доларів.

Українські Національні Новини

Політика