ukenru
sud-prodovzhiv-diyu-obovyazkiv-eksnachalnitsi-sluzhbi-aeroportu-borispil

Суд продовжив дію обов'язків ексначальниці служби аеропорту "Бориспіль"

 • 12997 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив строк дії процесуальних обов’язків ексначальниці служби договорів неавіаційної діяльності ДП МА "Бориспіль" Олесі Левочко. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ВАКС.

"У понеділок, 11 січня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання прокурора та продовжила строк дії процесуальних обов’язків, покладених на начальницю служби договорів неавіаційної діяльності ДП МА "Бориспіль", - йдеться у повідомленні.

Так, підозрювана зобов’язана: повідомляти детектива Національного антикорупційного бюро України, прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним у цьому кримінальному провадженні та свідками; утримуватись від спілкування стосовно обставин кримінального провадження поза межами слідчих дій із визначеними в ухвалі слідчого судді особами.

Зазначається, що строк дії ухвали – до 7 лютого 2021 року включно.

Нагадаємо, дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. За версією правоохоронних органів, підозрювана, спільно з іншими особами, завдала понад 16,5 млн грн збитків держпідприємству.

Як повідомлялося, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду зменшила розмір застави начальниці однієї зі служб ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" з понад 780 тисяч грн на понад 160 тис. грн.

Також ВАКС раніше відсторонив на один місяць від займаної посади начальницю служби договорів неавіаційної діяльності ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Олесю Левочко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП