ukenru
sud-pidtrimav-povernennya-lodovogo-palatsu-sportu-na-luganschini-u-komunalnu-vlasnist

Суд підтримав повернення Льодового палацу спорту на Луганщині у комунальну власність

 • 9226 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Східний апеляційний господарський суд підтримав позицію прокуратури щодо повернення у комунальну власність Льодового палацу спорту на Луганщині. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області. 

«У вівторок, 08.01.2019, Східний апеляційний господарський суд підтвердив обґрунтованість доводів прокурора та залишив без змін рішення господарського суду Луганської області, яке оскаржувалось відповідачем», - йдеться у повідомленні.

Як нагадали у прокуратурі, у липні 2018 року судом першої інстанції повністю задоволено позов Сєвєродонецької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Міністерства молоді та спорту України до Сєвєродонецької міської ради Луганської області та одного з публічних акціонерних товариств про визнання недійсним окремих пунктів рішення міської ради та договору іпотеки на будівлю Льодового палацу спорту, укладеного між комерційним банком та міською радою.

Вжиті заходи сприяли забезпеченню прав територіальної громади міста Сєвєродонецька на будівлю Льодового палацу спорту вартістю понад 10 млн грн.

Вказане рішення суду апеляційної інстанції виступає підґрунтям до реального повернення спортивної споруди у комунальну власність.

Нагадаємо, на березень призначено ще одну апеляцію щодо повернення Україні "скіфського золота". 

Українські Національні Новини

Економіка