ukenru
sud-perenis-rozglyad-spravi-pro-vbivstvo-voronenkova-cherez-zagibel-advokata

Суд переніс розгляд справи про вбивство Вороненкова через загибель адвоката

 • 9430 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Шевченківський районний суд Києва переніс розгляд справи щодо вбивства ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова через відмову одного з підсудних користуватися послугами безплатного адвоката, після загибелі попереднього захисника, передає кореспондент УНН.

Підсудний Олександр Лось відмовився від послуг безплатного адвоката, який був наданий йому у зв’язку зі смертю його захисника Святослава Пархоменка, який загинув 10 листопада на Житомирщині. Лось планує шукати іншого захисника.

У зв’язку з цим суд ухвалив рішення перенести судове засідання на 27 листопада.

Нагадаємо, 10 листопада у Житомирській області стався конфлікт між мисливцями. У результаті конфлікту загинув голова ГО “Радомишльські мисливці” Святослав Пархоменко.

Як повідомляв УНН, Святослав Пархоменко є захисником Олександра Лося — підозрюваного у причетності до вбивства ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Також нагадаємо, 25 жовтня у Харкові біля супермаркету сталася стрілянина. Двоє невідомих осіб здійснили постріли зі зброї у двох чоловіків. Один з потерпілих помер по дорозі в лікарню. З’ясувалося, що покійним був свідок у справі про вбивство Вороненкова. Однак у прокуратурі Києва повідомили, що застрелений у Харкові не був ключовим свідком і не надавав безпосередніх свідчень щодо вбивства. Водночас зв’язок між подіями у Харкові та справою Вороненкова планували перевірити. Водночас у ЗМІ з’явилася інформація, що загиблий у Харкові був братом цивільної дружини Олександра Лося.

Додамо, 23 березня 2017 року у центрі Києва зловмисник застрелив Дениса Вороненкова і поранив чоловіка, який його супроводжував. У межах розслідування кримінального провадження було допитано 350 свідків, опрацьовано 3 терабайти відеозаписів з камер відеоспостереженя, проведено понад 60 обшуків, здійснено понад 430 тимчасових доступів до речей та документів, призначено та проведено майже 30 різних судових експертиз. У межах кримінального провадження оголошено про підозру шістьом особам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП