strayk-polskikh-pereviznikiv-na-kordoni-z-ukrayinoyu-u-cherzi-na-punkti-propusku-yagodin-skupchilosya-vzhe-810-fur

Страйк польських перевізників на кордоні з Україною: у черзі на пункті пропуску "Ягодин" скупчилося вже 810 фур

 • 59252 переглядiв

Цитата

«У «Рава-Руській» ускладнено рух вантажівок у двох напрямках. Наразі тут спостерігається накопичення у кількості 410 вантажівок. Так само у пункті пропуску «Ягодин» – черга з 810 транспортних засобів», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що сьогодні у пункті пропуску «Краківці» на в’їзд в Україну вже утворилася черга з 510 вантажівок. Польські прикордонники пропускають орієнтовно 1-2 автівки на годину.

Стосовно переміщення гуманітарної допомоги, пального, небезпечних та швидкопсувних вантажів на в’їзд в Україну – ускладнень немає. Крім того, легкові автівки й автобуси в обох напрямках перетинають державний кордон у звичайному режимі.

Нагадаємо

Як повідомляв УНН,  в жовтні польські перевізники анонсували планують страйки на українсько-польському кордоні, які можливо триватимуть два місяці. Причиною акції вони оголосили проблему надмірної конкуренції після лібералізації міжнародних перевезень між Україною та ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські перевізники блокують три пункти пропуску на кордоні з Україною. Офіційно не передали Києву жодну з вимог

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський розповів, у чому різниця між Україною та росією

     • 61389 переглядiв