ukenru
stalo-vidomo-scho-govorila-merkel-pid-chas-ostannogo-napadu-tremoru

Стало відомо, що говорила Меркель під час останнього нападу тремору

 • 18602 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Канцлер Німеччини Ангела Меркель під час останнього нападу тремору повторювала фразу "я впораюся". До такого висновку прийшла експерт в області читання по губах Юдіт Хартер, повідомляє УНН з посиланням на радіостанцію Antenne Bayern.

Як сказано на сайті радіостанції, "експерт впевнена, що Меркель постійно повторювала" ці слова.

Фраза нагадує гучне висловлювання канцлера, яке вона зробила в 2015 році в зв'язку з міграційною кризою. Тоді Меркель, кажучи про наплив біженців, заявила: "Ми впораємося з цим".

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель і прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен сиділи під час церемонії в Берліні, присвяченій національним гімнам їх країн, на наступний день після того, як у Меркель знову помітили напад тремору на прийомі.

Так, повідомляється, що у Меркель в четвер не помітили ознак нездужання на церемонії в Берліні, коли вона сиділа поруч з новим прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен.

У середу Меркель тряслася, стоячи поруч з прем'єр-міністром Фінляндії. Пізніше вона припустила, що психологічні наслідки першого епізоду тремору в середині червня призвели до подальших інцидентів, сказавши, що їй "доведеться жити з цим деякий час", але нема про що турбуватися.

Нагадаємо, 18 червня канцлер Німеччини Ангела Меркель під час вітання українського лідера Володимира Зеленського в Берліні помітно похитувалася. Пізніше вона пояснила, що явно не випила достатньо води.

Всього через дев'ять днів після першого нападу Меркель знову зіткнулася з тими ж проблемами 27 червня.

10 липня у Меркель втретє за місяць стався напад тремору.

Українські Національні Новини

Новини Світу