ukenru
sproba-pidkupu-kerivnyka-sumskoi-mva-odyn-z-pidozriuvanykh-vyishov-pid-zastavu-u-maizhe-2-miliony-hryven

Спроба підкупу керівника Сумської МВА: один з підозрюваних вийшов під заставу у майже 2 мільйони гривень

 • 26489 переглядiв

Один з обвинувачених, у справі про спробу підкупу керівника Сумської МВА, головний лікар місцевої лікарні, був звільнений під заставу в розмірі 1,9 мільйона гривень.

Вищий антикорупційний суд відпустив під 1,9 млн гривень застави одного з фігурантів у справі про хабар голові Сумської міської військової адміністрації. Про це пише УНН з посиланням на САП.

Деталі 

Йдеться про головного лікаря місцевого медичного закладу Володимира Поцелуєва.

29 березня 2024 року слідчий суддя ВАКС застосував запобіжний захід у вигляді 1,9 млн грн застави до депутата Сумської обласної ради, який одночасно обіймає посаду головного лікаря місцевої лікарні, викритого спільно з іншим місцевим депутатом на пропозиції та наданні 100 тис. доларів США неправомірної вигоди начальнику Сумської міської військової адміністрації 

- резюмували у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Водночас у відомстві наголошують, що прокурор наполягав на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 7 млн гривень застави. У САП не погодилися з рішення суддів, а тому оскаржуватимуть його в апеляції

Нагадаємо

Двох депутатів Сумської обласної ради викрили на спробі підкупити за 100 тисяч доларів начальника Сумської міської військової адміністрації Олексія Дрозденка.  

 Як стало відомо УНН з власних джерел мова про Володимира Поцелуєва, який є директором Клінічної лікарні св.Пантелеймона Сумської міської ради та Расула Магомед-Шариповича Галаєва. 

Справа підкупу начальника Сумської МВА: одного з депутатів облради відправили під варту28.03.24, 22:21 • [views_0]

Володимир Омельченко

Політика