ukenru
spravu-kaskiva-rozglyadatime-shevchenkivskiy-raysud-stolitsi

Справу Каськіва розглядатиме Шевченківський райсуд столиці

 • 10339 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Апеляційний суд Києва направив кримінальне провадження щодо колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва до Шевченківського районного суду Києва, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби суду.

«Ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва подання голови Печерського районного суду міста Києва про визначення територіальної підсудності кримінального провадження за обвинуваченням Каськіва В.В. задоволено, кримінальне провадження відносно Каськіва В.В. направлено для розгляду до Шевченківського районного суду міста Києва», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 1 листопада Каськіва екстрадували до України з Панами. 

Каськіва підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених за ч.5 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Політика