spetssluzhbi-rf-stvorili-feykoviy-sayt-dlya-diskreditatsiyi-zelenskogo-op

Спецслужби рф створили фейковий сайт для дискредитації Зеленського – ОП

 • 183836 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Російські спецслужби створили фейковий сайт для дискредитації президента України Володимира Зеленського у країнах Західної Європи. Про це інформує пресслужба Офісу президента із посиланням на дані Головного управління розвідки МОУ, передає УНН.

Цитата

"За даними ГУР МОУ, російські спецслужби створили фейковий інтернет-портал, спрямований на дискредитацію Президента України Володимира Зеленського у країнах Західної Європи. Так, 7 вересня з’явився такий сайт для німецької аудиторії. Його запуск мав відбутися 30 вересня", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, про цей сайт немає жодної інформації на офіційних ресурсах Офісу президента України і в заявах Володимира Зеленського.

Крім того, сайт має ознаки шахрайського ресурсу, який створено для привласнення коштів під виглядом фонду допомоги Україні. Проєкт нагадує класичну фінансову піраміду, зазначили в Офісі президента.

"Закликаємо українців і міжнародну спільноту не довіряти російським фейкам і брати до уваги інформацію виключно з офіційних сторінок Президента України та Офісу Глави держави", – додав ОПУ.

Нагадаємо

Раніше ГУР повідомляло, що в росії готують  кампанію з дискредитації президента України в Європі – створили фейковий сайт так званого "Фонду Зеленського".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    З України заборонили експортувати коксівне вугілля

     • 225244 переглядiв

    Ранковий удар по Харкову: двоє загиблих і п'ятеро поранених

     • 111718 переглядiв

    Армія рф вдарила по двох районах Харкова

     • 160118 переглядiв

    Христя Фріланд може стати наступним генсеком НАТО – ЗМІ

     • 265287 переглядiв