sosiedka-prosyt-hetmantseva-zaprosyty-yii-na-komitet-shchob-rozpovisty-pravdu-pro-bank-konkord

Сосєдка просить Гетманцева запросити її на Комітет, щоб розповісти правду про банк "Конкорд"

 • 25903 переглядiв

Співзасновниця "Конкорд Банку" Олена Сосєдка звернулася з проханням запросити її на засідання Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, щоб розповісти правду про діяльність банку та процес його ліквідації, звинувативши голову комітету Данила Гетманцева у знищенні банку та закликавши захистити український бізнес від його свавілля.

Співзасновниця "Конкорду" Олена Сосєдка заявила, що направила офіційні звернення до членів Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради з проханням запросити її на засідання, щоб розповісти правду про діяльність банку та процес його ліквідації, передає УНН.

"З серпня 23-го року ми чуємо в свій бік тільки образи та зневажливі вислови. Але за весь цей час Комітет не знайшов можливості запросити мене на розмову та сказати мені в очі, що я не людина та не українка. Ніхто не поставив запитання – а як все було насправді? Нікого не цікавило, як відбувається процес ліквідації: існували лише закиди, здогадки та образи", - написала Сосєдка на своїй сторінці в Facebook.

Вона наголосила, що їй не соромно за жоден день роботи "Конкорду" і за жодну проведену в банку операцію.

"Я хочу, аби члени Комітету, зокрема, Данило Гетманцев…, дали мені можливість розповісти, про банк "Конкорд", його роботу та те, як надпотужно сьогодні працює "машина", щоб забрати наші гроші. Я впевнена, що їм є про що в мене запитати і, повірте, я маю що їм розповісти. Адже саме такий діалог має бути прикладом того, що Україна дотримується демократичних принципів, які є основою в усіх європейських країнах", - зазначила співзасновниця банку.

Нагадаємо

Співзасновниця банку "Конкорд" Олена Сосєдка раніше заявила, що голова податкового комітету Данило Гетманцев назвав "не українцями" акціонерів банку "Конкорд", який знаходиться в процесі ліквідації, та давав вказівки їх переслідувати під час засідання комітету.

Крім того, вона заявляла, що готова публічно розповісти, як Гетманцев знищив її банк, та закликала Президента України Володимира Зеленського захистити український бізнес від свавілля голови податкового комітету.

Окрім того, Сосєдка заявила, що готова публічно розповісти про те, як Гетманцев знищив банк "Конкорд" на засіданні Ради з питань підтримки бізнесу при Президентові. Вона просить членів ради В’ячеслава Климова, Артема Бородатюка, Олега Гороховського, Костянтина Єфименка, Тараса Кицмея, Олександра Конотопського та Дмитра Олійника, а також Юлію Свириденко запросити її на засідання.

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі