ukenru
sortanitsya-navalnogo-lyubov-sobol-pokinula-rosiyu

Соратниця Навального Любов Соболь покинула Росію - ЗМІ

 • 30197 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Соратниця російського опозиціонера Олексія Навального і колишній юрист "Фонду боротьби з корупцією" Любов Соболь виїхала з Росії. Про це пише УНН з посиланням на ТАСС.

Деталі

За словами джерела російського ЗМІ, вона виїхала в Стамбул. Сама Соболь поки не підтверджувала цю інформацію. Соратник Навального Леонід Волков не став відповідати на питання про виїзд Соболь з Росії.

Їй можуть посилити покарання у двох кримінальних справах, за якими їй винесли вирок, оскільки "вона порушила чинні обмеження". Однак вирок щодо Соболь і, відповідно, накладені ним обмеження ще не вступили в законну силу.

Преображенський суд у Москві за “санітарною справою” на півтора року обмежив свободу Любові Соболь, соратниці російського політика Олексія Навального. Їй заборонено відвідувати масові заходи і виїжджати за межі Московської області.

Нагадаємо

23 січня 2021 року у Москві на акцію підтримки опозиціонера Олексія Навального вийшло майже 3 тис. людей.

8 лютого 2021 року правозахисний центр “Меморіал” визнав політв’язнями десятьох фігурантів “санітарної справи”. 15 квітня 2021 Перовський районний суд Москви визнав винною Любов Соболь і засудив до року виправних робіт умовно у справі про проникнення в квартиру ймовірного співробітника ФСБ.

Українські Національні Новини

Новини Світу