ukenru
soniachne-zatemnennia-astroloh-rozpovila-pro-osoblyvosti-tsoho-periodu

Сонячне затемнення: астролог розповіла про особливості цього періоду

 • 166477 переглядiв

Повне сонячне затемнення 8 квітня 2024 року: Астролог попереджає про підвищені ризики та радить бути обережними

8 квітня 2024 року о 21.18 відбудеться повне сонячне затемнення. Спеціально для читачів УНН професійний астролог Ксенія Базиленко розповіла про особливості цього періоду.

Це сонячне затемнення можна буде спостерігати на території США, в Канаді та Мексиці.

Астрологиня зазначила, що в період затемнення завжди погіршується самопочуття, підвищується дратівливість. Тому необхідно бути уважними до свого здоров'я і не піддавати себе зайвим навантаженням, як фізичним, так і психологічним. Не можна вживати алкоголь. Варто відмовитися від планових медичних операцій.

Також у період затемнення збільшується кількість нещасних випадків і катастроф. Підсилює цей фактор у цьому затемненні ретроградність Меркурія. Будьте особливо уважні на дорогах

- застерігала Ксенія Базиленко.

Астрологиня розповіла, що вважається, що доленосний вплив затемнень, у вигляді політичних або природних явищ, найсильніше проявляється над тією територією, де його можна спостерігати. Ще за три дні до моменту затемнення сила його впливу досить відчутна.

Наприклад, максимально це сонячне затемнення можна буде побачити над 15-ма штатами Америки і вже 5 квітня в Нью-Йорку стався землетрус

- пояснила астролог.

 З погляду астрології, пояснила Базиленко, у період затемнень відбувається корекція нашої долі через певні події, що відбуваються в цей час. А сонячні затемнення пов'язані з періодами особливо різких і радикальних змін.

Особливості цього сонячного затемнення

8 квітня буде одним із найскладніших днів цього місяця. Важливо, не зробити великих помилок, піддавшись негативним емоціям, оскільки ці помилки можуть мати серйозні наслідки..

- вважає астролог.

Тому в цей період не можна:

- ухвалювати важливі рішення

- починати бізнес або інші важливі справи

- робити покупки, особливо великі

- переїжджати

- небажано їхати в далеку дорогу.

Необхідно також з обережністю ставитися до тих людей, з якими ви можете познайомитися в ці дні.

Що потрібно робити в сонячне затемнення.

- зберігати гарний настрій  

- бути уважним до себе та свого оточення

- головне - зайнятися постановкою нових цілей, розібратися у своїх прагненнях і бажаннях.

Обов'язково запишіть свої бажання і плани. Адже Сонце в астрології - це наш Дух, який дає нам силу життя і наші можливості

- каже вона.

Момент сонячного затемнення завжди відбувається в молодик, де Сонце і Місяць перебувають у з'єднанні з кармічним вузлом. Цього разу всі ці події відбуватимуться в знаку Овна. Овен - знак вогню, індивідуальності та яскравості. І тому нам дуже важливо розібратися в собі та своїх індивідуальних якостях і бажаннях, вибудувати свої цілі, і загалом переглянути свою долю. Девіз такого затемнення в Овні - стань господарем своєї долі.

Низхідний вузол Кету перебуватиме у Терезах. І це свідчить про те, що прагнучи до своїх цілей і реалізації своїх планів, нам необхідно враховувати інтереси інших, проявляти дипломатичність і толерантність, уникати конфліктів.

У момент затемнення в з'єднанні з Сонцем і Місяцем буде ще й така планета, як Хірон. В астрології ця планета провідник - між людиною та Вищими Світами, який відкриває дорогу для подальшої еволюції. Тож внутрішня трансформація буде в кожного з нас. Вона також є Третейським суддею, арбітром - як символ справедливості. Ми  зможемо отримати оцінку своїм вчинкам. Поспостерігайте за своїми подіями в цей період. Хірон - це планета двоїстості, і якщо людина не визначиться зі своїми цілями і не буде давати чітку оцінку своїм діям, то впродовж року вона може безцільно "бовтатися" в подіях свого життя і стати дуже безпорадною.

У цьому великому з'єднанні братиме участь і Меркурій.  Ретроградний у знаку Овна, він змусить нас усіх у найближчі пів року провести роботу над помилками і вирішити багато тривалих питань.

8 апреля Мексику, США и Канаду охватит полное солнечное затмение01.04.2024, 18:01 • [views_0]

Марс - планетарний управитель Овна, і його стан дає нам більше інформації про енергію повного сонячного затемнення в цьому знаку. Марс наразі перебуває в Рибах і наближається до з'єднання із Сатурном, яке відбудеться 10 квітня.

Ця конфігурація не дає нам можливості впоратися з почуттями провини і сорому,  коли ми намагаємося діяти відповідно до своїх бажань.  Потрібно буде навчитися приймати реальність життя, справлятися зі своїми страхами і знайти вихід своїм накопиченим переживанням. Відпустити накопичені стреси і втрати, щоб у ваше життя могли прийти сильні події, яких ви так довго чекали", - вважає астролог.

В Америке люди наблюдали редкое кольцеобразное солнечное затмение15.10.2023, 00:37 • [views_494970]

Лілія Подоляк

Слайдер