sohodni-tilky-odne-slovo-molodtsi-tilky-odna-emotsiia-vdiachnist-zelenskyi-zaklykav-komandyriv-berehty-soldativ

"Сьогодні тільки одне слово – молодці, тільки одна емоція – вдячність": Зеленський закликав командирів берегти солдатів

 • 33098 переглядiв

У День Збройних Сил України президент Зеленський висловив подяку воїнам, закликав командирів дбати про своїх підлеглих і запевнив, що попереду - перемога і звільнення окупованих територій.

Президент Володимир Зеленський у День Збройних сил України заявив, що попереду визволення окупованих територій та перемога. Він закликав командирів берегти своїх солдатів та себе й нагадав, що українці сьогодні можуть ходити на роботу та вулицями тільки завдяки ЗСУ, передає УНН.

Я йду до стіни пам'яті (загиблих українських військових – ред.). Багато хто знає де це, багато хто був там. Тим хто поки не був, варто сходити. Побачити обличчя наших герої, зазирнути їм в очі й просто помовчати. Та у цій тиші просто подумати, пригадати, усвідомити. Порівняти цей день, порівняти цей ранок і ранок 651 день тому. Як було гучно й чимало кому страшно, як страх програв й тепер про нас почули всі. Як було важко тоді, і як не соромно тепер. Згадати, що могли втратити й що зберегли, знаючи завдяки  кому саме

- сказав Зеленський.

Президент наголосив, що сьогодні більшість українців мають змогу жити та працювати завдяки ЗСУ.

Зеленський також нагадав, що українські військові щодня б'ються за нашу свободу.

"Ті, хто наївно вірив, що може бути інакше. Що вистачить трьох днів, що буде по-їхньому. Але в нас є ті, хто довів і доводить: буде по-нашому. Доводить щоденно. Ті, хто б’ється за нашу свободу. На передовій, в окопах, танках, літаках. У всіх родах наших військ, у всіх наших бригадах. На нашому сході, нашому півдні, нашій півночі. По всій нашій Україні. Хто дає бій на фронті й боронить наші мирні регіони", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський привітав воїнів з Днем ЗСУ з вулиць Києва

Президент впевнений, що попереду визволення окупованих рф українських територій.

"Позаду щоденна боротьба за тимчасово окуповані території, попереду їх визволення, а як інакше. Це наші землі, це наші люди. Хіба є альтернатива? Ні. Позаду дев'ять років і 651 день війни. Попереду перемога. А як інакше? Хіба може бути альтернатива? Всі ми знаємо, що ні", - зазначив Зеленський.  

Зеленський привітав українських воїнів з Днем Збройних Сил України.

Я вітаю всіх вас із професійним святом. Сьогодні тільки одне слово – молодці. Сьогодні тільки одна емоція – вдячність. І тільки одне побажання – перемогти. Командири бережіть, будь ласка, своїх солдатів, бережіть себе, будьте собою. Я вас вітаю з Днем Збройних сил України. І пам'ятаймо до тих хто поводився добре прийде Святий Миколай чудотворець, до тих хто поводився нікчемно прийде ЗСУ

 - наголосив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні День Збройних Сил України: історія створення, війна з росією

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі