sohodni-planuiut-rozpochaty-zapusk-mobilnoho-zviazku-ta-internetu-kyivstar

Сьогодні планують розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету "Київстар" - СБУ

 • 26600 переглядiв

Сьогодні мобільний оператор "Київстар" планує відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу СБУ.

Деталі

Кіберфахівці Служби безпеки України та спеціалісти "Київстару" у взаємодії з іншими державними органами продовжують роботи з відновлення мережі після вчорашньої хакерської атаки.  За попередніми розрахунками, 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету

- йдеться у повідомленні СБУ у Telegram.

Через атаку цифрова інфраструктура "Київстару" зазнала завдано критичних уражень. Як повідомляється, відновлення всіх послуг із дотриманням необхідних протоколів безпеки вимагає часу.

Нагадаємо

Через технічний збій у Київстарі абоненти мережі втратили доступ до мобільного зв’язку та інтернету. "Київстар" пояснив масштабний збій потужною хакерською атакою. СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на "Київстар".

Відповідальність за вчорашню атаку на мобільний оператор "Київстар" взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань. 

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Через нічну атаку рф у Києві затопило підземний перехід

     • 72897 переглядiв