smertelna-dtp-z-natshvardiitsem-na-blokpostu-u-kyievi-spravu-peredaly-do-sudu

Смертельна ДТП з нацгвардійцем на блокпосту у Києві: справу передали до суду

 • 19936 переглядiв

Обвинувальний акт стосовно водія, причетного до смертельної ДТП на київському блокпосту, внаслідок якої загинув нацгвардієць, після повного розслідування скеровано до суду

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо водія у справі про смертельну ДТП, у якій загинув нацгвардієць, на блокпосту у Києві 25 липня, повідомили у четвер у ГУНП в столиці, пише УНН.

Деталі

Слідчі провели низку експертиз та зібрали необхідну доказову базу у кримінальному провадженні. Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт щодо підозрюваного скеровано до Святошинського районного суду для розгляду справи по суті.

Суть справи

Уночі 25 липня 23-річний керманич автомобіля Volkswagen на проспекті Берестейському на великій швидкості скоїв наїзд на двох бійців Національної гвардії України, після протаранив ще дві автівки, в одній з який перебував військовий. 

Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Ще одному постраждалому військовому надали допомогу на місці.

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    путін прилетів у мінськ на засідання ОДКБ

     • 17676 переглядiв

    Фонд Вадима Столара запустив освiтнiй проєкт для мам

     • 16170 переглядiв