ukenru
smertelna-dtp-v-kharkovi-ekspertiza-pidtverdila-spravnist-avtomobiliv

Смертельна ДТП в Харкові: експертиза підтвердила справність автомобілів

 • 12000 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Сьогодні в Київському районному суді м.Харкова відбулося чергове засідання щодо смертельного ДТП на вулиці Сумській в Харкові. Про це повідомляє УНН.

Відзначається, що на минулому засіданіі закінчили з допитом свідків. На сьогоднішньому перейшли до вивчення матеріалів справи.

Процесуальний керівник (прокурор) зачитав результати автотехнічної експертизи - зокрема, згідно з експертним висновком, обидва автомобілі на момент аварії перебували в справному технічному стані.

Наступне засідання призначили на 17 травня.

Нагадаємо, 18 жовтня минулого року в центрі міста Харкова сталася трагічна аварія. Два позашляховика під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумській та провулку Мечникова, після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, в результаті чого загинули 6 осіб. Зараз суд вже допитав всіх потерпілих, частина свідків і водія Lexus. Зайцева визнала свою провину, а ось водій Volkswagen Touareg Дронов провину не визнає і обіцяє давати показання після всіх свідків.

Як повідомляв УНН, під час минулого засідання в Київському райсуді Харкова у справі резонансного ДТП на вул. Сумська суддя отримав заяву від постраждалої Жанни Власенко, в якій говориться, що Власенко не має претензій до підсудної Олені Зайцевої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП