slidom-za-finlyandiyeyu-estoniya-mozhe-zakriti-punkti-propusku-na-kordoni-z-rf

Слідом за Фінляндією: Естонія може закрити пункти пропуску на кордоні з рф

 • 26899 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Після того, як Фінляндія закрили прикордонні пункти з рф, уряд Естонії розглядає можливість аналогічного рішення через наплив російських мігрантів. Про це в коментарі виданню Postimees заявив керівник естонської прикордонної служби Вейко Коммусаар, передає УНН.

Цитата

“Ми уважно стежимо за ситуацією і, якщо буде потрібно, готові запобігти будь-якій нелегальній міграції. Залежно від ситуації на кордоні це може означати часткове або повне закриття пунктів пропуску”, — зазначив посадовець.

Деталі

Вейко Коммусаар пояснив, що Естонія знала про рішення Фінляндії закрити чотири пункти пропуску на кордоні з рф. За його словами, у Таллінні розуміли, що люди, які збирались на цих пунктах пропуску, можуть опинитись на кордонах Естонії.

Нагадаємо

Уряд Фінляндії вирішив закрити деякі пункти пропуску на кордоні з росією в ніч проти суботи, 18 листопада. Уряд Фінляндії ухвалив таке рішення через те, що до країни через рф масово почали приїжджати та просити притулку громадяни Іраку, Ємену та інших країн.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні збільшуються можливості ППО — Зеленський

     • 28561 переглядiв